Svijet dekora

Mi u tvrtki Svijet dekora d.o.o. svoj način poslovnog razmišljanja i organizaciju poslovanja usmjerili smo ka politici održivog razvoja te prema društveno odgovornom poslovanju.

Cilj nam je konstantni doprinos boljem društvu i čišćem okolišu i s ponosom ističemo  da smo kroz kontinuirano ulaganje u unaprjeđenje kvalitete poslovnih procesa prepoznati kao lider u području cjelokupne ponude opremanja interijera dekorativnim tkaninama.

Kao rezultat i dokaz uspješnosti, ispunjenjem visokih kriterija i zadržavanjem visokog standarda poslovanja, ostvarili smo partnerstvo s Europskom Unijom kroz potporu sufinanciranjem sredstvima iz Europskog Fonda za regionalni razvoj u okviru projekta kroz koji tvrtka sav svoj tekstilni otpad iz proizvodnje pretvara i preusmjerava u nove proizvodne ideje pružajući, ističući, šireći i podržavajući tako inovativnost, nove ideje i ekološku osviještenost na tržištu kao krucijalni značaj i zalog za budućnost.

 

Svijet dekora d.o.o. za trgovinu i proizvodnju

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu, stalna služba u Karlovcu, pod brojem 020036883. Temeljni kapital 40,000.00kn uplaćen je u cijelosti. Članovi uprave: Dekor d.o.o., Emil Kovačević, Biserka Katunar

IBAN HR9423600001101859605, Zagrebačka banka